Searching Inventory...

November brzi detailing

16,46  (124,02 kn)

NOVEMBER  Jednostavnim postupkom vraća izvorni sjaj boji, povećavajući svoj sjaj, dubinu i učinak svile, osiguravajući trajnu zaštitu od vanjskih utjecaja. Spriječava starenje održavanjem visokog stupnja sjaja. Zahvaljujući svojoj posebnoj formuli, on ima visoku vodoodbojnu snagu. Ne ostavlja ostatke. Izvrsni rezultati čak i na matiranim bojama. Kompatibilan je s bilo kojim već nanesenim slojevima voskova, brtvila i nanotehnoloških tretmana. Prije upotrebe protresite bocu. Proizvod prskajte izravno na površinu koja se tretira i završite s dvije krpe od mikrovlakana. Preporučuje se obavljanje operacije na hladnim površinama.

November brzi detailing – Količina: 250 ml
16,46  (124,02 kn)
Obriši

Opis

November brzi detailing
Pakiranje: 250 ml ili 5000 ml

NOVEMBER  brzi detailing jednostavnim postupkom vraća izvorni sjaj boji, povećavajući svoj sjaj, dubinu i učinak svile, osiguravajući trajnu zaštitu od vanjskih utjecaja. Spriječava starenje održavanjem visokog stupnja sjaja. Zahvaljujući svojoj posebnoj formuli, on ima visoku vodoodbojnu snagu. Ne ostavlja ostatke. Izvrsni rezultati čak i na matiranim bojama. Kompatibilan je s bilo kojim već nanesenim slojevima voskova, brtvila i nanotehnoloških tretmana.
Način primjene:
Prije upotrebe protresite bocu. Proizvod prskajte izravno na površinu koja se tretira i završite s dvije krpe od mikrovlakana.
Preporučuje se obavljanje operacije na hladnim površinama.

Održavanje čistoće vozila je izuzetno bitno za njegovu ispravnost i sigurnost.
Uz redovito čišćenje vozila izvana i iznutra, možete produžiti životni vijek vozila i učiniti ga ugodnijim za vožnju.

DETAILING je težnja za savršenstvom detalja.
Izraz izričito označava da se skup tehnika pranja, poliranja i zaštite izvodi pažljivo, kako za vanjsku, tako i za unutrašnjost automobila, koristeći alate i proizvode koji se ne koriste kod uobičajenih autopraonica.

GOLDETAIL linija rađena je za strast u održavanju i čišćenju automobila, a razvijena je zahvaljujući suradnji s prestižnim profesionalcima za auto detailing s kojima su proučavali, razvijali, testirali i stvarali nove proizvode.
Cijela linija ima za cilj postizanje ekstremne kvalitete, rezultat kompetencije našeg laboratorija, ali prije svega profesionalaca koji se svakodnevno koristi kako bi se suočio s uvijek različitim i zahtjevnim izazovima. 

Moglo bi Vas zanimati i Tango sredstvo za čišćenje kože.

                          © 2023 AS Centar by Symmetria