Searching Inventory...

Delta za zaštitu interijera

18,58  (139,99 kn)

DELTA je profesionalna zaštita za plastiku za unutrašnjost automobila. Proizvod na bazi vode bez otapala, ne ostavlja masnoću te jamči dug život tretiranih površina. Osigurava zaštitu od prljavštine, starenja, pucanja i djelovanja sunčeve svjetlosti na nadzornim pločama, bočnim pločama, plastičnim, vinil i gumenim djelovima. Pogodno i za vanjske djelove automobila. 

Delta za zaštitu interijera – Količina: 500 ml.
18,58  (139,99 kn)
Obriši
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , , ,

Opis

Delta za zaštitu interijera
Pakiranje: 500 ml

DELTA za zaštitu interijera je profesionalna zaštita za plastiku  unutrašnjosti automobila. Proizvod na bazi vode bez otapala, ne ostavlja masnoću te jamči dug život tretiranih površina. Osigurava zaštitu od prljavštine, starenja, pucanja i djelovanja sunčeve svjetlosti na nadzornim pločama, bočnim pločama, plastičnim, vinil i gumenim djelovima. Pogodno i za vanjske djelove automobila. Ugodnog mirisa.

Možda će Vas zanimati i Tango sredstvo za čišćenje kože.

Održavanje čistoće vozila je izuzetno bitno za njegovu ispravnost i sigurnost.
Uz redovito čišćenje vozila izvana i iznutra, možete produžiti životni vijek vozila i učiniti ga ugodnijim za vožnju.

DETAILING je težnja za savršenstvom detalja.
Izraz izričito označava da se skup tehnika pranja, poliranja i zaštite izvodi pažljivo, kako za vanjsku, tako i za unutrašnjost automobila, koristeći alate i proizvode koji se ne koriste kod uobičajenih autopraonica.

GOLDETAIL linija rađena je za strast u održavanju i čišćenju automobila, a razvijena je zahvaljujući suradnji s prestižnim profesionalcima za auto detailing s kojima su proučavali, razvijali, testirali i stvarali nove proizvode.
Cijela linija ima za cilj postizanje ekstremne kvalitete, rezultat kompetencije našeg laboratorija, ali prije svega profesionalaca koji se svakodnevno koristi kako bi se suočio s uvijek različitim i zahtjevnim izazovima. 

                          © 2023 AS Centar by Symmetria