Searching Inventory...

India iron za dekontaminaciju

13,14  (99,00 kn) 74,99  (565,01 kn)

INDIA je proizvod posebno dizajniran za lako uklanjanje ostataka željeza na automobilu. Njegova posebna formula uzrokuje da proizvod promijeni boju kada počne djelovati na prljavštinu. U potpunoj sigurnosti se može koristiti na bojama, kotačima, plastikama i staklu. INDIA je napravljena za fazu kemijske dekontaminacije naplataka i karoserije.

India iron za dekontaminaciju – Količina: 5000 ml.
74,99  (565,01 kn)
India iron za dekontaminaciju – Količina: 500 ml.
13,14  (99,00 kn)
Obriši

Opis

India iron za dekontaminaciju
Pakiranje: 500 ml, 5000 ml

INDIA iron za dekontaminaciju je proizvod posebno dizajniran za lako uklanjanje ostataka željeza na automobilu. Njegova posebna formula uzrokuje da proizvod promijeni boju kada počne djelovati na prljavštinu. U potpunoj sigurnosti se može koristiti na bojama, kotačima, plastikama i staklu. INDIA je napravljena za fazu kemijske dekontaminacije naplataka i karoserije.

Možda će Vas zanimati i proizvod s kojim se preporuča oprati vozilo nakon dekontaminacije Charlie šampon za dekontaminaciju.

Održavanje čistoće vozila je izuzetno bitno za njegovu ispravnost i sigurnost.
Uz redovito čišćenje vozila izvana i iznutra, možete produžiti životni vijek vozila i učiniti ga ugodnijim za vožnju.

DETAILING je težnja za savršenstvom detalja.
Izraz izričito označava da se skup tehnika pranja, poliranja i zaštite izvodi pažljivo, kako za vanjsku, tako i za unutrašnjost automobila, koristeći alate i proizvode koji se ne koriste kod uobičajenih autopraonica.

GOLDETAIL linija rađena je za strast u održavanju i čišćenju automobila, a razvijena je zahvaljujući suradnji s prestižnim profesionalcima za auto detailing s kojima su proučavali, razvijali, testirali i stvarali nove proizvode.
Cijela linija ima za cilj postizanje ekstremne kvalitete, rezultat kompetencije našeg laboratorija, ali prije svega profesionalaca koji se svakodnevno koristi kako bi se suočio s uvijek različitim i zahtjevnim izazovima. 

                          © 2023 AS Centar by Symmetria