Searching Inventory...

Charlie šampon za dekontaminaciju

11,88  (89,51 kn) 68,31  (514,68 kn)

CHARLIE je proizvod na bazi kiselina za dekontaminaciju ostataka kamenca i ostalih nečistoća sa automobila. Uklanja kamenac koji ostavlja kisela kiša, navodnjavanje.. Pogodan za korištenje na karoseriji, staklima, plastikama… Može se koristiti kao šampon s razrjeđivanjem 1:60 ili u koncentraciji od 1:10 kao predpranje. Ne ostavljati da se osuši na dijelovima. CHARLIE treba koristiti na hladnoj površini i ne izlagati direktno suncu.

Charlie šampon za dekontaminaciju – Količina: 5000 ml.
68,31  (514,68 kn)
Charlie šampon za dekontaminaciju – Količina: 500 ml.
11,88  (89,51 kn)
Obriši

Opis

Charlie šampon za dekontaminaciju
Pakiranje: 500 ml, 5000 ml

CHARLIE šampon za dekontaminaciju je proizvod na bazi kiselina za dekontaminaciju ostataka kamenca i ostalih nečistoća sa automobila. Uklanja kamenac koji ostavlja kisela kiša, navodnjavanje.. Pogodan za korištenje na karoseriji, staklima, plastikama…

Način primjene: može se koristiti kao šampon s razrjeđivanjem 1:60 ili u koncentraciji od 1:10 kao predpranje. Ne ostavljati da se osuši na dijelovima. CHARLIE treba koristiti na hladnoj površini i ne izlagati direktno suncu. 

Održavanje čistoće vozila je izuzetno bitno za njegovu ispravnost i sigurnost.
Uz redovito čišćenje vozila izvana i iznutra, možete produžiti životni vijek vozila i učiniti ga ugodnijim za vožnju.

DETAILING je težnja za savršenstvom detalja.
Izraz izričito označava da se skup tehnika pranja, poliranja i zaštite izvodi pažljivo, kako za vanjsku, tako i za unutrašnjost automobila, koristeći alate i proizvode koji se ne koriste kod uobičajenih autopraonica.

GOLDETAIL linija rađena je za strast u održavanju i čišćenju automobila, a razvijena je zahvaljujući suradnji s prestižnim profesionalcima za auto detailing s kojima su proučavali, razvijali, testirali i stvarali nove proizvode.
Cijela linija ima za cilj postizanje ekstremne kvalitete, rezultat kompetencije našeg laboratorija, ali prije svega profesionalaca koji se svakodnevno koristi kako bi se suočio s uvijek različitim i zahtjevnim izazovima. 

                          © 2023 AS Centar by Symmetria