Searching Inventory...

Oscar zaštitni šampon

20,70  (155,96 kn) 134,16  (1.010,83 kn)

OSCAR je zaštitni šampon najnovije generacije na neutralnoj osnovi koji vam omogućuje pranje i brtvljenje istovremeno. Može se koristiti i za zaštitu karoserije od atmosferskih tvari, smoga i nečistoća zahvaljujući svojstvu brtvljenja i hidrofobne snage koja će umanjiti potrebu za čestim pranjem u razmacima od čak 3 mjeseca, te kao održavanje postojećih zaštita poput premaza, voskova ili brtvila koje ih oživljavaju. Razrijedite od 1:20 do 1:40 prema stupnju prljavštine, nanesite kao uobičajeni šampon rukavicom / jastučićem od mikrofibre i isperite. Obradite jednu ploču odjednom, ne koristite na vrućoj površini i izravno na suncu.

Oscar zaštitni šampon – Količina: 5000 ml.
134,16  (1.010,83 kn)
Oscar zaštitni šampon – Količina: 500 ml.
20,70  (155,96 kn)
Obriši
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , , , ,

Opis

Oscar zaštitni šampon
Pakiranje: 500 ml , 5000 ml

OSCAR zaštitni šampon je proizvod najnovije generacije na neutralnoj osnovi koji vam omogućuje pranje i brtvljenje istovremeno. Može se koristiti i za zaštitu karoserije od atmosferskih tvari, smoga i nečistoća zahvaljujući svojstvu brtvljenja i hidrofobne snage koja će umanjiti potrebu za čestim pranjem u razmacima od čak 3 mjeseca, te kao održavanje postojećih zaštita poput premaza, voskova ili brtvila koje ih oživljavaju.

Način primjene:
razrijedite od 1:20 do 1:40 prema stupnju prljavštine, nanesite kao uobičajeni šampon rukavicom / jastučićem od mikrofibre i isperite. Obradite jednu ploču odjednom, ne koristite na vrućoj površini i izravno na suncu.

Uz ovaj proizvod preporučamo MAFRA RUKAVICA ZA PRANJE VOZILA.

Održavanje čistoće vozila je izuzetno bitno za njegovu ispravnost i sigurnost.
Uz redovito čišćenje vozila izvana i iznutra, možete produžiti životni vijek vozila i učiniti ga ugodnijim za vožnju.

DETAILING je težnja za savršenstvom detalja.
Izraz izričito označava da se skup tehnika pranja, poliranja i zaštite izvodi pažljivo, kako za vanjsku, tako i za unutrašnjost automobila, koristeći alate i proizvode koji se ne koriste kod uobičajenih autopraonica.

GOLDETAIL linija rađena je za strast u održavanju i čišćenju automobila, a razvijena je zahvaljujući suradnji s prestižnim profesionalcima za auto detailing s kojima su proučavali, razvijali, testirali i stvarali nove proizvode.
Cijela linija ima za cilj postizanje ekstremne kvalitete, rezultat kompetencije našeg laboratorija, ali prije svega profesionalaca koji se svakodnevno koristi kako bi se suočio s uvijek različitim i zahtjevnim izazovima. 

                          © 2023 AS Centar by Symmetria