Searching Inventory...

Bravo aktivna pjena

7,03  (52,97 kn) 52,43  (395,03 kn)

BRAVO je koncentrirani deterdžent ( AKTIVNA PJENA ) na bazi alkaloida, s velikom snagom pjenjenja .Brzo uklanja prljavštinu i smog, ostavljajući čiste, svijetle i sjajne površine. Gusta pjena priljepi se za vozilo uz sporo vrijeme isparavanja. Čuva prethodno nanesene slojeve voska ili brtvila. Može se koristiti s pištoljem za pjenu ili s normalnim regulatorom. Ugodnog mirisa.

Bravo aktivna pjena – Količina: 5000 ml.
52,43  (395,03 kn)
Bravo aktivna pjena – Količina: 500 ml.
7,03  (52,97 kn)
Obriši

Opis

Bravo aktivna pjena
Pakiranje: 500 ml, 5000 ml

BRAVO aktivna pjena je koncentrirani deterdžent na bazi alkaloida. Ima veliku snagu pjenjenja .Brzo uklanja prljavštinu i smog, ostavljajući čiste, svijetle i sjajne površine. Gusta pjena priljepi se za vozilo uz sporo vrijeme isparavanja. Čuva prethodno nanešene slojeve voska ili brtvila. Može se koristiti s pištoljem za pjenu ili s normalnim regulatorom. Ugodnog mirisa.

Mogao bi Vas zanimati i proizvod Delta za zaštitu interijera.

Održavanje čistoće vozila je izuzetno bitno za njegovu ispravnost i sigurnost.
Uz redovito čišćenje vozila izvana i iznutra, možete produžiti životni vijek vozila i učiniti ga ugodnijim za vožnju.

DETAILING je težnja za savršenstvom detalja.
Izraz izričito označava da se skup tehnika pranja, poliranja i zaštite izvodi pažljivo, kako za vanjsku, tako i za unutrašnjost automobila, koristeći alate i proizvode koji se ne koriste kod uobičajenih autopraonica.

GOLDETAIL linija rađena je za strast u održavanju i čišćenju automobila, a razvijena je zahvaljujući suradnji s prestižnim profesionalcima za auto detailing s kojima su proučavali, razvijali, testirali i stvarali nove proizvode.
Cijela linija ima za cilj postizanje ekstremne kvalitete, rezultat kompetencije našeg laboratorija, ali prije svega profesionalaca koji se svakodnevno koristi kako bi se suočio s uvijek različitim i zahtjevnim izazovima. 

                          © 2023 AS Centar by Symmetria