Searching Inventory...

Lambda za čišćenje stakla

5,84  (44,00 kn) 46,19  (348,02 kn)

LAMBDA je proizvod dizajniran za savršeno čišćenje stakla bez ostavljanja tragova. Brzim djelovanjem temeljito čisti površine od mrlja, masti, nikotina, prašine, smoga itd. Idealno za čišćenje stakla, ogledala, aluminija, ekrana osjetljivih na dodir. Ne sadrži amonijak i stoga se može sigurno koristiti na prozirnim plastičnim površinama motocikala, skutera, čamaca, kampera. Ugodno je parfemirana. Raspršite s udaljenosti od 15-20 cm i ponovno prijeđite čistom krpom od mikrovlakana.

Lambda za čišćenje stakla – Količina: 5000 ml.
46,19  (348,02 kn)
Lambda za čišćenje stakla – Količina: 500 ml.
5,84  (44,00 kn)
Obriši

Opis

Lambda za čišćenje stakla
Pakiranje: 500 ml, 5000 ml

LAMBDA je proizvod dizajniran za savršeno čišćenje stakla bez ostavljanja tragova. Brzim djelovanjem temeljito čisti površine od mrlja, masti, nikotina, prašine, smoga itd. Idealno za čišćenje stakla, ogledala, aluminija, ekrana osjetljivih na dodir. Ne sadrži amonijak i stoga se može sigurno koristiti na prozirnim plastičnim površinama motocikala, skutera, čamaca, kampera. Ugodno je parfemirana.

Način primjene:
raspršite s udaljenosti od 15-20 cm i ponovno prijeđite čistom krpom od mikrovlakana.
Preporučamo MAFRA 1SHINE KRPA ZA STAKLENE POVRŠINE.

Održavanje čistoće vozila je izuzetno bitno za njegovu ispravnost i sigurnost.
Uz redovito čišćenje vozila izvana i iznutra, možete produžiti životni vijek vozila i učiniti ga ugodnijim za vožnju.

DETAILING je težnja za savršenstvom detalja.
Izraz izričito označava da se skup tehnika pranja, poliranja i zaštite izvodi pažljivo, kako za vanjsku, tako i za unutrašnjost automobila, koristeći alate i proizvode koji se ne koriste kod uobičajenih autopraonica.

GOLDETAIL linija rađena je za strast u održavanju i čišćenju automobila, a razvijena je zahvaljujući suradnji s prestižnim profesionalcima za auto detailing s kojima su proučavali, razvijali, testirali i stvarali nove proizvode.
Cijela linija ima za cilj postizanje ekstremne kvalitete, rezultat kompetencije našeg laboratorija, ali prije svega profesionalaca koji se svakodnevno koristi kako bi se suočio s uvijek različitim i zahtjevnim izazovima. 

                          © 2023 AS Centar by Symmetria