Searching Inventory...

Krpa od umjetne jelenje kože

12,00  (90,41 kn)

Umjetna jelenja koža je idealno sredstvo za brisanje stakla, auta, metala i drugih glatkih površina. Poslije upotrebe PLAS-CHAMOIS krpe, potrebno ju je oprati sapunom. Krpu je potrebno stalno držati u originalnoj kutiji kako bi ostala vlažna. U slučaju da se osuši i stvrdne, natopite ju u toploj vodi.

Krpa od umjetne jelenje kože – Boja: Narančasta
12,00  (90,41 kn)

Dostupno uz narudžbu

Obriši

Opis

Krpa od umjetne jelenje kože

Krpa od umjetne jelenje kože je idealno sredstvo za brisanje stakla, auta, metala i drugih glatkih površina. Poslije upotrebe PLAS-CHAMOIS krpe, potrebno ju je oprati sapunom. Krpu je potrebno stalno držati u originalnoj kutiji kako bi ostala vlažna. U slučaju da se osuši i stvrdne, natopite ju u toploj vodi.

Održavanje čistoće vozila je izuzetno bitno za njegovu ispravnost i sigurnost.
Uz redovito čišćenje vozila izvana i iznutra, možete produžiti životni vijek vozila i učiniti ga ugodnijim za vožnju.

Postoji veliki izbor sredstava za održavanje higijene automobila kao što su sredstva za čišćenje stakala,
sredstva za poliranje automobila, sredstva za čišćenje felgi, sredstva za čišćenje upravljačke table,
sredstva za održavanje kožnih površina, tekućine i šamponi za automobile.

Postoji nekoliko načina za čišćenje unutrašnjosti automobila. Najbolje bi bilo da počnete s usisavanjem unutrašnjosti automobila kako biste uklonili sve krupnije smeće. Nakon toga možete koristiti kemijska sredstva za čišćenje uz krpe koje su prilagođene svojim sastavom za određene podloge koje namjeravate očistiti.

Za ostale površine u unutrašnjosti dovoljno je koristiti običan sapun pomiješan s vodom koji možete pomoću krpice dobro utrljati u sjedala ili očistiti plastične površine u interijeru. 

Automobil operite izvana i očistite iznutra svakih nekoliko tjedana – češće zimi — te ga ispolirajte svakih šest mjeseci.
 Odaberite suh, topao dan, ali nemojte automobil prati izravno na suncu jer će se prebrzo sušiti, a na njemu će ostajati neželjene mrlje. 

Možda će Vas zanimati i RUKAVICA ZA VANJSKO PRANJE VOZILA.

                          © 2023 AS Centar by Symmetria