Searching Inventory...

Krpa za nano premaz CarPro

4,00  (30,14 kn)

Krpa od mikrofibre za nanošenje nano premaza 
Dimezije: 40x40cm
Boja: narančasta 
U pakiranju se nalazi jedna krpa

4,00  (30,14 kn)

Dostupno uz narudžbu

Obriši

Opis

Krpa za nano premaz CarPro

Krpa od mikrofibre za nanošenje nano premaza 40x40cm 
Dimezije: 40x40cm
Boja: narančasta 
U pakiranju se nalazi jedna krpa

Nanošenje nano premaza daje mnoge benefite za automobile poput većeg sjaja i zaštite laka i imaju hidrofobna svojstva. (odbija vodu)
Također pružaju UV zaštitu.  

Nano premazi postoje na tržištu već duži niz godina, a u poslednje vrieme njihova upotreba postaje sve rasprostranjenija. Iako su do sada većinom bili popularni među vlasnicima automobila, nano premazi imaju primjenu koja se proteže mnogo više od zaštite karoserije automobila. Površina stakla ili automobilskoga laka pod mikroskopom je posve izbrazdana i hrapava pa nanočestice poravnavaju površinu i čine je posve glatkom.
Tretirati se mogu i aluminijski naplaci, stakla i unutrašnjost auta. Tražite li najbolji način zaštite auta, nano premaz je rješenje.

Nano premazi su korisni u svakodnevnom životu, praktično svugdje gdje postoje glatke površine. Od toga da ćete daleko lakše čistiti vašu tuš kabinu do toga da više ne morate brinuti o flekama na odjeći. Nanotehnologija je veoma složena tema, ali je zato njena primjena i te kako jednostavna.

Možda će Vas zanimati i MAFRA MICROFIBRA ZA POLIRANJE 60X40 cm.

Zaštitu automobila nanotehnologijom možete obaviti i sami, no za najbolje rezultate bolje je prepustiti posao profesionalcima stoga se ne ustručavajte rezervirati svoj termin u našoj autopraonici.

 

                          © 2024 AS Centar by Symmetria