Searching Inventory...

Echo za dubinsko čišćenje

10,36  (78,06 kn)

ECHO je proizvod visokih performansi za brzo i duboko čišćenje tekstila, tepiha, tkanina, presvlaka. Bogata suha pjena duboko prodire u tkanine i na površinu poprima nakupljenu prljavštinu koja se nakon sušenja uklanja četkom ili krpom od mikrovlakana. Prije upotrebe dobro protresti. Raspršite ravnomjerno proizvod s oko 20 cm prekrivajući pjenom sva područja koja treba očistiti i četkati u nekoliko smjerova. Ostavite da se osuši prije četkanja ili prebacite krpu od mikrovlakana.

Echo za dubinsko čišćenje – Količina: 400 ml.
10,36  (78,06 kn)
Obriši
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , , , ,

Opis

Echo za dubinsko čišćenje
Pakiranje: 400 ml

ECHO za dubinsko čišćenje je proizvod visokih performansi za brzo i duboko čišćenje tekstila, tepiha, tkanina, presvlaka. Bogata suha pjena duboko prodire u tkanine i na površinu poprima nakupljenu prljavštinu koja se nakon sušenja uklanja četkom ili krpom od mikrovlakana.

Način primjene: prije upotrebe dobro protresti. Raspršite ravnomjerno proizvod s oko 20 cm prekrivajući pjenom sva područja koja treba očistiti i četkati u nekoliko smjerova. Ostavite da se osuši prije četkanja ili prebacite krpu od mikrovlakana.
Preporučamo korištenje MAFRA MICROFIBRA DVOSTRANA KRPA 40X40 cm. 

Održavanje čistoće vozila je izuzetno bitno za njegovu ispravnost i sigurnost.
Uz redovito čišćenje vozila izvana i iznutra, možete produžiti životni vijek vozila i učiniti ga ugodnijim za vožnju.

DETAILING je težnja za savršenstvom detalja.
Izraz izričito označava da se skup tehnika pranja, poliranja i zaštite izvodi pažljivo, kako za vanjsku, tako i za unutrašnjost automobila, koristeći alate i proizvode koji se ne koriste kod uobičajenih autopraonica.

GOLDETAIL linija rađena je za strast u održavanju i čišćenju automobila, a razvijena je zahvaljujući suradnji s prestižnim profesionalcima za auto detailing s kojima su proučavali, razvijali, testirali i stvarali nove proizvode.
Cijela linija ima za cilj postizanje ekstremne kvalitete, rezultat kompetencije našeg laboratorija, ali prije svega profesionalaca koji se svakodnevno koristi kako bi se suočio s uvijek različitim i zahtjevnim izazovima. 

                          © 2023 AS Centar by Symmetria