Searching Inventory...

GOLDETAIL

DETAILING je težnja za savršenstvom detalja.
Izraz izričito označava da se skup tehnika pranja, poliranja i zaštite izvodi pažljivo, kako za vanjsku, tako i za unutrašnjost automobila, koristeći alate i proizvode koji se ne koriste kod uobičajenih autopraonica.
GOLDETAIL linija rađena je za strast u održavanju i čišćenju automobila, a razvijena je zahvaljujući suradnji s prestižnim profesionalcima za auto detailing s kojima su proučavali, razvijali, testirali i stvarali nove proizvode.
Cijela linija ima za cilj postizanje ekstremne kvalitete, rezultat kompetencije našeg laboratorija, ali prije svega profesionalaca koji se svakodnevno koristi kako bi se suočio s uvijek različitim i zahtjevnim izazovima. 

GOLDETAIL proizvodi :

ALFA je neutralni šampon za lako uklanjanje prljavštine i okolišnih onečišćenja, ostavljajući površine automobila čistim i sjajnom. Visoko koncentrirani proizvod pogodan za sve površine vozila kao što su boje, staklo, gume i plastika. Ugodnog mirisa. 

BRAVO je koncentrirani deterdžent na bazi alka, s velikom snagom pjenjenja .Brzo uklanja prljavštinu, smog ostavljajući čiste, svijetle i sjajne površine. Gusta pjena prilijepi se za vozilo uz sporo vrijeme isparavanja. Sačuva prethodno nanesene slojeve voska ili brtvila. Može se koristiti s pištoljem za pjenu ili s normalnim regulatorom. Ugodno mirisa.

CHARLIE je proizvod na bazi kiselina za dekontaminaciju ostataka kamenca i ostalih nečistoća sa automobila. Uklanja kamenac koji ostavlja kisela kiša, navodnjavanje, nije savršeno sušenje itd. od karoserije, stakla, plastike. Može se koristiti kao šampon s razrjeđivanjem 1:60 ili u koncentraciji od 1:10 kao predpranje. Ne ostavljati da se osuši na dijelovima. CHARLIE treba koristiti na hladnoj površini i ne izlagati direktno suncu.

DELTA je profesionalna zaštita za plastiku za unutrašnjost automobila. Proizvod na bazi vode bez otapala, ne ostavlja masnost koja jamči dug život. Jamči zaštitu od prljavštine, starenja, pucanja i djelovanja sunčeve svjetlosti na nadzornim pločama, bočnim pločama, plastičnim, gumama, vinil dijelovima. Pogodno i za vanjske dijelove automobila. Ugodno mirisa.

ECHO je proizvod visokih performansi za brzo i duboko čišćenje tekstila, tepiha, tkanina, presvlaka. Bogata suha pjena duboko prodire u tkanine i na površinu poprima nakupljenu prljavštinu koja se nakon sušenja uklanja četkom ili krpom od mikrovlakana. Prije upotrebe dobro protresti. Raspršite ravnomjerno proizvod s oko 20 cm prekrivajući pjenom sva područja koja treba očistiti i četkati u nekoliko smjerova. Ostavite da se osuši prije četkanja ili prebacite krpu od mikrovlakana.

FOXTROT je dizajniran da zaštiti obojene površine vašeg vozila od nečistoća, cestovne prljavštine i smoga. Zahvaljujući svojoj naprednoj formuli brtvi i stvara visoko hidrofobnu barijeru dok na površinama pruža sjajan sjaj i efekt svile. Foxtrot nudi nevjerojatnu jednostavnost uporabe i pruža do 6 mjeseci trajne ljepote i zaštite. Za najbolje rezultate, površinu prethodno operite i dekontaminirajte. Nanesite krpom od mikrovlakana ili aplikatorom na čistu i suhu površinu. Ravnim pokretima raširite na malim površinama (40 do 40 cm) i pričekajte nekoliko sekundi prije uklanjanja čistom krpom od mikrovlakana. Ne nanosite Foxtrot na tople površine i izravno na suncu.

GOLF je univerzalno sredstvo za čišćenje interijera na bazi probiotika. Siguran je i na osjetljivijim dijelovima, a može se koristiti bilo gdje jamči snagu čišćenja i izvanredan finiš. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji, čisti i uklanja neugodne mirise, ispuštajući ugodan čisti miris. Sterilizira i spriječava stvaranje loših mirisa. Upotreba: prskajte izravno na površinu ili krpu od mikrovlakana i očistite, ne ostavljajte proizvod da se osuši.

INDIA je proizvod posebno dizajniran za lako uklanjanje ostataka željeza na automobilu. Njegova posebna formula uzrokuje da proizvod promijeni boju kada počne djelovati na prljavštinu. U potpunoj sigurnosti se može koristiti na bojama, kotačima, plastikama i staklu. INDIA je napravljena za fazu kemijske dekontaminacije naplataka i karoserije.

LAMBDA je proizvod dizajniran za savršeno čišćenje stakla bez ostavljanja pruga. Temeljito čisti površine brzim djelovanjem mrlja, masti, nikotina, prašine, smoga itd. Idealno za čišćenje stakla, ogledala, aluminija, ekrana osjetljivih na dodir. Ne sadrži amonijak i stoga se može sigurno koristiti na prozirnim plastičnim površinama motocikala, skutera, čamaca, kampera. Ugodno je parfemirana. Raspršite s udaljenosti od 15-20 cm i ponovno prijeđite čistom krpom od mikrovlakana.

MIKE je profesionalno koncentrirano alkalno sredstvo za čišćenje, stvoreno za rješavanje širokog spektra problema poput masnoća i teških nečistoća, kako životinjskog, tako i biljnog podrijetla. Izvrsno na površinama kao što su alu felge, pranje motora i podloga, ali također vrlo korisno za čišćenje tvrdokornih prljavština od tkanina. Lako i brzo se ispire. MIKE je visoko koncentrirano energetsko sredstvo za čišćenje i može se razrijediti u skladu sa zahtjevima svake posebne upotrebe.

NOVEMBER Jednostavnim postupkom vraća izvorni sjaj boji, povećavajući svoj sjaj, dubinu i učinak svile, osiguravajući trajnu zaštitu od elemenata. Spriječava starenje održavanjem visokog stupnja sjaja. Zahvaljujući svojoj posebnoj formuli, on ima visoku vodoodbojnu snagu. Ne ostavlja ostatke. Izvrsni rezultati čak i na matiranim bojama. Kompatibilan je s bilo kojim već nanesenim slojevima voskova, brtvila i nanotehnoloških tretmana.Prije upotrebe protresite bocu. Proizvod prskajte izravno na površinu koja se tretira i završite s dvije krpe od mikrovlakana. Preporučuje se obavljanje operacije na hladnim površinama.

OSCAR je zaštitni šampon najnovije generacije na neutralnoj osnovi koji vam omogućuje pranje i brtvljenje istovremeno. Može se koristiti i za zaštitu karoserije od atmosferskih tvari, smoga i nečistoća zahvaljujući svojstvu brtvljenja i hidrofobne snage koja će umanjiti potrebu za čestim pranjem u razmacima od čak 3 mjeseca, te kao održavanje postojećih zaštita poput premaza, voskova ili brtvila koje ih oživljavaju. Razrijedite od 1:20 do 1:40 prema stupnju prljavštine, nanesite kao uobičajeni šampon rukavicom / jastučićem od mikrofibre i isperite. Obradite jednu ploču odjednom, ne koristite na vrućoj površini i izravno na suncu.

ROMEO je proizvod posebno dizajniran za obradu guma i plastike radi vraćanja boje i pomaže u njezi guma koje spriječavaju mrlje i pukotine te pružaju zaštitu od UV zraka. Jamči dugotrajnu zaštitu. Uz jedan premaz dobivate prirodni satenski sloj, dok nanošenje više slojeva daje bogat visoki sjaj. Ugodno parfemirana formula. Uvjerite se da su gume čiste prije nanošenja. Nanesite ROMEO spužvastim podloškom ili aplikatorom. Proizvod ravnomjerno rasporedite po dijelovima i obrišite svaki višak proizvoda. Ostavite da se osuši. Pričekajte potpuno sušenje prije dodavanja sljedećeg sloja.

SIERRA je savršen proizvod koji jednostavnim djelovanjem štiti sve vrste kože. Brtvljenje stvara dugotrajnu zaštitnu hidrofobnu barijeru, štiteći kožu od habanja, abrazije, promjene boje, trljanja, prenošenja boje s odjeće, prljavštine, masti, UV zraka itd. Koristite na čistim površinama (površine očistite proizvodom TANGO). Ravnomjerno rasporedite po dijelovima čistom i suhom krpom od mikrofibre i ostavite da se osuši. Uklonite svaki višak proizvoda krpom od mikrovlakana.

TANGO je revolucionarni proizvod koji sigurno uklanja, prljavštinu i mrlje s kožnih površina. Vratite sve predmete od kože kao što su sjedala, volani, umeci, ručice za biranje brzina i još mnogo toga. Proizvod vraća prirodne ljepote čak i na vrlo staroj prljavštini. Djelotvoran na svim bojama. Proizvod se ne smije koristiti na antilop, nubuk ili anilin koži. Aplikator za pjenu. Prije upotrebe dobro protresti. Poprskajte površinu i zatim obrišite mekom i čistom krpom. Isprskajte pjenu spužvom ili čistom krpom i ravnomjerno obrišite po površini, a zatim obrišite drugi, čistim ručnikom od mikrovlakana.

UNIFORM je brzo djelujuće sredstvo za čišćenje i uklanjanje ostataka grešaka s karoserije automobila, plastike, roštilja, farova i prozora. Također se koristi za čišćenje automobila od masnoće i smoga. , Njegova posebna formulacija jamči sigurnost na dijelovima. To neće utjecati na izvedbu bilo kakvih premaza, brtvila ili voskova. Nanesite proizvod na suhe površine, pričekajte nekoliko minuta, a zatim isperite. Po potrebi upotrijebite rukavicu od mikrovlakana. Ne ostavljajte da se osuši na karoseriji automobila. Koristite na hladnoj površini i da niste izravno izloženi suncu.

XRAY je snažno sredstvo za čišćenje ulja i voska. Posebno je razvijen za uklanjanje i uklanjanje masnih ostataka nakon ciklusa poliranja. Također korisno za provjeru nakon pojedinih faza ispravljanja oštećenja. Bitno za konačnu pripremu površina prije nanošenja premaza. Idealan je i za sve elemente koji trebaju savršeno čišćenje i doradu prije bojenja. Raspršite proizvod na čistu krpu od mikrovlakana i raširite ravnim pokretima, pređite s suhom mikrofibrom. Uvijek ga koristite na hladnoj površini i ne izlažite direktno suncu.

                          © 2022 AS Centar by Symmetria