Searching Inventory...

GOLDETAIL

goldetailing-kozmetika-za-automobile

DETAILING

je težnja za savršenstvom detalja.
Izraz izričito označava da se skup tehnika pranja, poliranja i zaštite izvodi pažljivo, kako za vanjsku, tako i za unutrašnjost automobila, koristeći alate i proizvode koji se ne koriste kod uobičajenih autopraonica.
GOLDETAIL linija rađena je za strast u održavanju i čišćenju automobila, a razvijena je zahvaljujući suradnji s prestižnim profesionalcima za auto detailing s kojima su proučavali, razvijali, testirali i stvarali nove proizvode.
Cijela linija ima za cilj postizanje ekstremne kvalitete, rezultat kompetencije našeg laboratorija, ali prije svega profesionalaca koji se svakodnevno koristi kako bi se suočio s uvijek različitim i zahtjevnim izazovima. 

GOLDETAIL proizvodi :

ALFA je neutralni šampon za lako uklanjanje prljavštine i okolišnih onečišćenja, ostavljajući površine automobila čistim i sjajnom. Visoko koncentrirani proizvod pogodan za sve površine vozila kao što su boje, staklo, gume i plastika. Ugodnog mirisa. 

BRAVO je koncentrirani deterdžent na bazi alka, s velikom snagom pjenjenja .Brzo uklanja prljavštinu, smog ostavljajući čiste, svijetle i sjajne površine. Gusta pjena prilijepi se za vozilo uz sporo vrijeme isparavanja. Sačuva prethodno nanesene slojeve voska ili brtvila. Može se koristiti s pištoljem za pjenu ili s normalnim regulatorom. Ugodno mirisa.

CHARLIE je proizvod na bazi kiselina za dekontaminaciju ostataka kamenca i ostalih nečistoća sa automobila. Uklanja kamenac koji ostavlja kisela kiša, navodnjavanje, nije savršeno sušenje itd. od karoserije, stakla, plastike. Može se koristiti kao šampon s razrjeđivanjem 1:60 ili u koncentraciji od 1:10 kao predpranje. Ne ostavljati da se osuši na dijelovima. CHARLIE treba koristiti na hladnoj površini i ne izlagati direktno suncu.

DELTA je profesionalna zaštita za plastiku za unutrašnjost automobila. Proizvod na bazi vode bez otapala, ne ostavlja masnost koja jamči dug život. Jamči zaštitu od prljavštine, starenja, pucanja i djelovanja sunčeve svjetlosti na nadzornim pločama, bočnim pločama, plastičnim, gumama, vinil dijelovima. Pogodno i za vanjske dijelove automobila. Ugodno mirisa.

ECHO je proizvod visokih performansi za brzo i duboko čišćenje tekstila, tepiha, tkanina, presvlaka. Bogata suha pjena duboko prodire u tkanine i na površinu poprima nakupljenu prljavštinu koja se nakon sušenja uklanja četkom ili krpom od mikrovlakana. Prije upotrebe dobro protresti. Raspršite ravnomjerno proizvod s oko 20 cm prekrivajući pjenom sva područja koja treba očistiti i četkati u nekoliko smjerova. Ostavite da se osuši prije četkanja ili prebacite krpu od mikrovlakana.

 

                          © 2024 AS Centar by Symmetria