Searching Inventory...

Jamstvo na vozila

U suradnji sa međunarodnom tvrtkom MOTIVE SERVICE u mogućnosti smo Vam ponuditi jamstvo na svoja vozila u trajanju od 12 i 24 mjeseca.

Motive Service je priznata tržišna marka na području automobilskih usluga u Europi. Od 2001. godine, upravlja s poslom vezano za rabljena vozila prema odredbama za provedbu europske Direktive 1999/44/EC.

U posljednjih nekoliko godina, tvrtka Motive Service razvila je niz inovativnih proizvoda vezanih za koordinaciju i upravljanje „uslugama produženog jamstva”, koja uključuju i nova vozila. Pri tome tvrtka teži uspješnom i različitom razvoju tržišta cestovne pomoći, rezervnih dijelova i savjetovanja.

Motive Service osmišljava i priprema ponude za profesionalce na području automobilskih usluga, osobito u pogledu upravljanja post-prodajnim aktivnostima. Radi se o rasponu uobičajnih rješenja, ali i specifičnih, prilagođenih individualnim potrebama pojedinih većih klijenata, koja su ugrađena u aktivnosti upravljanja te podvrgnute stalnom osposobljavanju i informiranju na području voznog parka osobnih vozila.

Motive Service, svojim klijentima i poslovnim partnerima stavlja na raspolaganje „know-how”, specifično znanje svojih stručnjaka s područja upravljanja post-prodajnih aktivnosti, stručnjake za vođenje preventivnih popravaka te mrežu autoservisa na području Hrvatske i cijele Europe.

Nude se 3 paketa jamstva

PRIMA
INTENSA
SUPREMA

                          © 2021 AS Centar by Symmetria  

Open chat
1
Dobro došli, kako Vam možemo pomoći?
Powered by