Searching Inventory...

Auto detailing

Detailing  je podijeljen u dvije kategorije: vanjski (poliranje) i unutarnji (dubinsko kemijsko čišćenje). Postoje proizvodi i usluge koji se usredotočuju upravo na ta dva područja.

Detailing eksterijera uključuje čišćenje, obnavljanje ili prekoračenje izvornog stanja površine vozila (obično boja sa sjajnom završnom obradom), kromirane obloge, prozore, kotače i gume, kao i druge vidljive komponente na vanjskoj strani vozila. Koristi se širok raspon detaljnih proizvoda i tehnika, temeljenih na vrsti i stanju površine vozila, ili prema želji detalja. Proizvodi uključuju deterdžente i sredstvo za odmašćivanje bez kiselina, detailing glinu, voskove, sjajila i lakove ,kao i razni aplikatori, četke i sušači ručnici.

Pojedinosti interijera uključuju dubinsko kemijsko čišćenje cijele unutarnje kabine. Unutrašnjost vozila posljednjih 50 godina obuhvaća različite materijale, kao što su presvlake od sintetičkog tepiha, vinil, koža, različita prirodna vlakna, kompoziti od karbonskih vlakana, plastika i drugo, što zahtijeva korištenje raznih tehnika čišćenja i proizvoda. Vakumiranje je standardno, a mrlje od presvlake mogu se ukloniti pomoću pare, tekućih i pjenastih kemikalija, kao i četkica. Osim toga, neke neporozne površine mogu biti polirane.

Koliko god opsežan bio proces detailinga, on obično ne uključuje korektivne radnje, kao što su veliki popravci ali može biti ograničen na neka obnavljanja boja kako bi se uklonili vrtložni tragovi unutar boje.

                          © 2021 AS Centar by Symmetria  

Open chat
1
Dobro došli, kako Vam možemo pomoći?
Powered by